PORTFOLIO

Helene Moe Slinning

Grafisk designer med bøker og magasindesign som spesialitet.

Jeg er utdannet grafisk designer fra Westerdals og journalist fra Høgskolen i Oslo, og har en cand.mag. med nordisk språk og litteratur fra UiO. I tillegg har jeg mange års arbeidserfaring som informasjonsrådgiver.

Med bakgrunn innenfor både tekst og design ser jeg redaksjonell design og bokdesign som mitt spesialfelt. Magasiner, blader, rapporter og bøker er i trygge hender hos meg. Jeg er opptatt av god typografi og et tydelig hierarki i den visuelle formidlingen. Ulikt designere flest elsker jeg tekstkorrektur, en egenskap kundene mine vet å sette pris på. 

Send meg en mail, eller stikk innom meg for en kaffe og en prat!

Tjenester

Skal du lage bok, medlemsblad, magasin eller årsrapport? Jeg kan hjelpe deg.

 

MAGASINER

Med utgangspunkt i målgruppen og innholdet utarbeider jeg et tiltalende design som er lett å navigere i, fristende å lese og som understreker teksten. 

BØKER

Bokdesign skal bidra til å understreke bokens innhold, både inni og utenpå. God typografi og et innbydende design gjør akkurat din bok spesiell.

RAPPORTER

Årsrapporter inneholder gjerne mye tall og store mengder tekst. Et godt design gjør innholdet lettere tilgjengelig og forsterker merkevaren din. 

Det har vært en drøm å samarbeide med Helene som designer. Kommunikasjonen underveis i arbeidet var upåklagelig, og hun leverte til alle frister. Arbeidet føltes i trygge og kompetente hender fra start til slutt.

TOMMY GJERALD
TOMMY GJERALD
Norsk pasientskadeerstatning

Jeg ELSKER arbeidet ditt!

KAREN KILANE
KAREN KILANE
Skribent og frilanser

Helene leverer kreativ kvalitet. Hennes design og bilder til «Familieturen» var avgjørende for å nå fram til målgruppen. Helene skaper trygghet i samarbeidet ved å være tydelig og pålitelig.

MARTIN ENSTAD
MARTIN ENSTAD
Forfatter, «Familieturen»

Helene er en dyktig og kreativ designer som også tenker selv. Med sin bakgrunn som journalist evner hun på en meget god måte å se helheten i det hun produserer.

SVEIN OLAV EKVIK
SVEIN OLAV EKVIK
KFUK-KFUM-speiderne