Om strøk

Dette er Strøk

Strøk er Helene Moe Slinning, grafisk designer og illustratør bosatt i Tønsberg.

Jeg er utdannet grafisk designer fra Westerdals (2012) og journalist fra Høgskolen i Oslo (2005). I tillegg har jeg mange års arbeidserfaring som informasjonsrådgiver.

Mine styrker som designer er at jeg både tenker strategi og detaljer. Jeg er opptatt av at hver eneste del av et prosjekt skal bidra positivt til det overordnede målet. Med bakgrunn innenfor både tekst og design har jeg evnen til å tenke helhetlig formidling fra start til mål. Som frilanser tar jeg både små og større oppdrag innen grafisk design og illustrasjon.

Jeg holder til i Studio 9, et hyggelig og inspirerende kontorfellesskap i Tønsberg sentrum, sammen med andre kommunikatører. Send meg en mail, eller stikk innom meg for en kaffe og en prat i Kammegaten 9!

Tjenester

Logo, brosjyre, bok, magasin eller illustrasjon? Jeg kan hjelpe deg.

 

LAYOUT

Hoveddelen av arbeidet mitt er magasindesign og layout. Jeg designer bladet ditt fra grunnen av, eller gjør layout innenfor en allerede definert mal.

BOKDESIGN

Bokdesign skal bidra til å understreke bokens innhold, både inni og utenpå. God typografi og et innbydende design gjør akkurat din bok spesiell.

ILLUSTRASJON

Jeg illustrerer både digitalt og for hånd, i flere stiler: Naive strektegninger, typografi-illustrasjoner og naturalistiske og instruktive illustrasjoner.

PROFIL

Jeg tar oppdrag innen logo og visuell identitet. Har du en strategi klar, kan jeg hjelpe deg å uttrykke den med en logo og en egen visuell profil. 

Helene er en dyktig og kreativ designer som også tenker selv. Med sin bakgrunn som journalist evner hun på en meget god måte å se helheten i det hun produserer.

SVEIN OLAV EKVIK
SVEIN OLAV EKVIK
KFUK-KFUM-speiderne

Helene er vår faste ansatt-fotograf og leverer flotte bilder. Hun er flink til å få til bilder som er svært profesjonelle og enhetlige. Vi svært fornøyd med tilgjengelighet og kvalitet. Helene har også laget grafisk profil og logo for oss. Den kreative prosessen var god og inkluderende og vi er svært fornøyde med resultatet.

LARS CHRISTIAN HEGDE
LARS CHRISTIAN HEGDE
Konik AS

Helene leverer kreativ kvalitet. Hennes design og bilder til «Familieturen» var avgjørende for å nå fram til målgruppen. Helene skaper trygghet i samarbeidet ved å være tydelig og pålitelig.

MARTIN ENSTAD
MARTIN ENSTAD
Forfatter, «Familieturen»